Naast de bestaande producten heeft TerracottaTCM nu ook ‘TINCTUREN’!

[reading_time]

De ontwikkelingen binnen Terracotta TCM Europe BV volgen elkaar in rap tempo op. Waar we zijn begonnen met producten bestaande uit een combinatie van paddenstoelen, zoals onze Rockstar, Bohdi Zhi, Xi’An, Amitabha en Shou Xing, hebben wij daarna nieuwe producten ontwikkeld bestaande uit een combinatie van paddenstoelen, maar nu aangevuld met kruiden en vitamines: Hormone Harmony en Relax.

Wij kunnen met overtuiging zeggen dat bovenstaande producten hun weg hebben gevonden en steeds meer vinden naar mensen die de waarde en de kracht van deze paddenstoelen producten erkennen en hebben ervaren. De testimonials van veel van onze klanten, zoals die op onze website staan, spreken daarbij voor zich.

Wat wij de laatste tijd sterk merken is een duidelijke kentering in keuzes die mensen rond hun eigen zelfzorg maken. Steeds meer maken mensen de keuze om ook de mogelijkheden die de natuur biedt te gaan gebruiken als secundaire ‘ondersteunende’ of soms als primaire behandelingsmethode.

Om dat proces te ondersteunen hebben we een zestal paddenstoelen tincturen ontwikkeld. Deze tincturen bevatten, onder andere, water, bio-paddenstoelen poeder, bioalcohol en vitamines.

Meer nieuws volgt spoedig!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest

Niet uitgelezen? Zie deze berichten!

Krachtpatsers! Paddenstoelen: Lekker én Gezond!

Paddenstoelen zijn culinaire wonderen en een powerhouse van gezondheid, rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vezels, antioxidanten, en vitamines. Ze bevorderen een goed humeur en sterke botten met Vitamine D, verhogen energie met B-vitamines, en ondersteunen hartgezondheid en immuunsysteem, erkend in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder >

Zomer naar herfst

Als de zomer plaatsmaakt voor de herfst, komen verkoudheid en griep vaak om de hoek kijken. Het is eigenlijk elk jaar weer hetzelfde: met het vallen van de bladeren en het koudere

Lees verder >