Over Terracotta

Terracotta TCM Europe BV is een bedrijf dat met respect voor de Traditionele Chinese Geneeskunde producten, unieke voedingssupplementen en tincturen, op de markt brengt die bestaan en/of mede bestaan uit paddenstoelen (wij noemen dat nutraceuticals, dit zijn nutriënten met een farmaceutische werking).

Dit is waar we voor staan

Als bedrijf voelen wij ons verbonden met de geest van de Terracotta Warriors uit Xi’An, waar onze naam ook aan ontleend is, omdat zij een voorbeeld waren van integer gedrag en de moed hadden om te vechten voor hun idealen. Op een zelfde manier zetten wij ons in om onze doelstellingen te behalen

Ons doel

Onze hoofddoelstelling is om mensen bekend te maken met de eeuwenoude kennis die opgedaan werd binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde met het gebruik van medicinale paddenstoelen. Wij kunnen deze hoofddoelstelling niet bereiken als wij tegelijkertijd ook niet een tweede doelstelling hebben en die is om de Oosterse- en Westerse Geneeskunde dichter bij elkaar te brengen, zodat ze van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken!

Ons proces

Wij zijn voortdurend bezig om onze producten te verbeteren en nieuwe producten, gebaseerd op die eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeskunde, te ontwikkelen. Dat doen wij zeer zorgvuldig en met de beste ingrediënten die op de Westerse markt te verkrijgen zijn.

Wie zijn wij?

Omdat wij onze klanten, vanwege de nationale wet- en regelgeving, niet via onze website mogen informeren over de toepassingsgebieden van onze producten, moedigen wij onze klanten aan om ons te bellen, ons vragen te sturen en hun ervaringen met ons te delen. De bijzondere ervaringen van mensen die onze producten gebruiken, staan op onze site en komen van vrienden en klanten die onze producten hebben gebruikt.

Wij zijn Terracotta TCM Europe! Het is onze missie om u de juiste TCM-producten aan te bieden en kennis over te dragen. We zijn er om u te helpen, of u zich nu afvraagt wanneer uw bestelling aankomt of dat u een reseller wilt worden. Wij staan open voor alle vragen en suggesties, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.