Terracotta TCM

Raadhuisplein 4 • 2042LR Zandvoort • Netherlands

Maak kennis met het Terracotta team!

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat met sprongen groeit.

Terracotta TCM biedt voedingssupplementen en producten aan die zijn ontworpen en samengesteld op basis van TCM.

De naam Terracotta TCM vertegenwoordigt onze identificatie met de geest van de Xi’An Terracotta Warriors, omdat zij een voorbeeld zijn van: integriteit en de moed om te vechten voor hun idealen. Op dezelfde manier is het ons doel om actueel en relevant te zijn en toch gegrond te blijven in de eeuwenoude filosofie van TCM. Door vast te houden aan deze filosofie en met onze passie voor TCM, kunnen we producten leveren met dezelfde oude TCM ingrediënten die al duizenden jaren worden gebruikt binnen de TCM. Het is onze ambitie om Westerse – en Oosterse wetenschap bijelkaar te brengen.

Alle ingrediënten van Terracotta zijn met zorg geselecteerd en onze paddenstoelenextracten hebben de sterkste kwaliteit en  beste samenstelling die op de Westerse markt verkrijgbaar zijn.

Wij werken alleen met partijen die GMP (Good Manufacturing Practice) en HACCP gecertificeerd zijn. Alle Terracotta ingrediënten zijn geïnspecteerd door Eurofins. Onze producten worden geproduceerd in overeenstemming met de EU en nationale wet- en regelgeving.

Wij zijn voortdurend bezig met onderzoek en verbetering van de kwaliteit van onze producten en verbeteren regelmatig onze producten en formules met behulp van de nieuwste TCM kennis waar nodig. Wij zijn altijd op zoek om ons assortiment van voedingssupplementen uit te breiden met nieuwe producten.

Wij beschikken over een volledige documentatie en informatie over alle ingrediënten van Terracotta welke terug te vinden zijn in de US NLM. Omdat wij onze klanten niet via de website mogen informeren over de inzet van onze producten, moedigen wij onze klanten aan om ons vragen te sturen en hun ervaringen met ons te delen. De bijzondere getuigenissen op onze site komen van vrienden en klanten die onze producten hebben gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Het team

Wij zijn Terracotta TCM Europe! Het is onze missie om u de juiste TCM-producten aan te bieden en kennis over te dragen. We zijn er om u te helpen, of u zich nu afvraagt wanneer uw bestelling aankomt of dat u een reseller wilt worden. Wij staan open voor alle vragen en suggesties, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt rechtstreeks een bericht sturen naar de persoon voor wie u een vraag heeft door het formulier onder de naam van de persoon in te vullen.

Ingeborg
Ingeborg Engelsma

Eigenaar en DGA

Dick
mr. Dick Bos MBA

Directeur Juridische en Beleidszaken