Afgelopen dinsdag 5 september 2023 kregen we dit bericht van een klant!

[reading_time]

Goedemorgen het is nu dinsdag 5 september 2023 de dag waarop ik goed bericht kreeg van mijn specialist.

Zoals u weet ben ik in 2020, als toen 87-jarige vrouw, gediagnostiseerd met darmkanker. Daarop volgde een darmoperatie waarbij een deel van mijn dikke darm werd verwijderd en er jammer genoeg een aantal complicaties optraden. U kunt wel zeggen dat ik langs het randje van de dood heb gelopen. Nu na de goede zorg van mijn specialist, maar zeker ook door het gebruik van uw Terracottaproducten Rockstar, Amitabha en afwisselend Bohdi Zhi kan en mag ik u het volgende melden.

Afgelopen periode heeft er op mijn verzoek een onderzoek plaatsgevonden of de ernstige ziekte nog aanwezig is in mijn lichaam. Vandaag kreeg ik van mijn specialist te horen dat ik kankervrij ben. Ik dank het aan zijn handelen en aan het gebruik van uw Terracottaproducten dat ik dit heb mogen bereiken.

Dank aan u dat ik met uw producten nog verder kan en mag leven en elke dag weer kan genieten.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest

Niet uitgelezen? Zie deze berichten!

Krachtpatsers! Paddenstoelen: Lekker én Gezond!

Paddenstoelen zijn culinaire wonderen en een powerhouse van gezondheid, rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vezels, antioxidanten, en vitamines. Ze bevorderen een goed humeur en sterke botten met Vitamine D, verhogen energie met B-vitamines, en ondersteunen hartgezondheid en immuunsysteem, erkend in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder >

Zomer naar herfst

Als de zomer plaatsmaakt voor de herfst, komen verkoudheid en griep vaak om de hoek kijken. Het is eigenlijk elk jaar weer hetzelfde: met het vallen van de bladeren en het koudere

Lees verder >