Relax, ontspant en houdt je scherp.

[reading_time]
Als je de krachten bundelt van twee bijzondere bronnen in de natuur, wat levert dat dan op? In ieder geval een product wat zich heel goed staande kan houden naast en tussen andere rustgevende middelen. “In de juiste verhoudingen kunnen paddenstoelen en kruiden mooie resultaten opleveren!” Zo weten we, onder ander uit het boek “Medicinale Paddenstoelen” van Peter van Ineveld, dat de Cordyceps sinensis, een paddenstoel is die voorkomt in de hooglanden van Tibet, Nepal en China en dat die het menselijk lichaam ondersteunt door zowel de prestatie te verhogen, de conditie te verbeteren de cognitie (het geheugen, de concentratie) te versterken. Terwijl daarnaast ook bekend is dat de Hericium erinaceus – de Pruikenzwam – in China gebruikt wordt bij stress en emotionele klachten.

sunset-1213545_960_720

Relax, ontspant en houdt je scherp.

Als je de krachten bundelt van twee bijzondere bronnen in de natuur, wat levert dat dan op? In ieder geval een product wat zich heel goed staande kan houden naast en tussen andere rustgevende middelen.

In de juiste verhoudingen kunnen paddenstoelen en kruiden mooie resultaten opleveren!”

Zo weten we, onder ander uit het boek “Medicinale Paddenstoelen” van Peter van Ineveld, dat de Cordyceps sinensis, een paddenstoel is die voorkomt in de hooglanden van Tibet, Nepal en China en dat die het menselijk lichaam ondersteunt door zowel de prestatie te verhogen, de conditie te verbeteren de cognitie (het geheugen, de concentratie) te versterken. Terwijl daarnaast ook bekend is dat de Hericium erinaceus – de Pruikenzwam – in China gebruikt wordt bij stress en emotionele klachten. Uit onderzoek, waaronder Westerse onderzoeken, is gebleken dat de polysacharide HEM, die voorkomt in deze paddenstoel, een zeer gunstige werking heeft op onze hersenen en ons zenuwstelsel. Het heeft een positieve uitwerking op de neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor de signaaloverdracht binnen het zenuwstelsel. De kracht van deze paddenstoel ligt dan ook vooral bij het ondersteunen van het lichaam bij neurologische aandoeningen. Het lijkt dan ook logisch dat deze paddenstoel ingezet wordt in de/een periode wanneer iemand het allemaal wat zwaarder inziet.

Naast de paddenstoelen bevat het product Relax een keur aan kruiden en vitaminen die er opgericht zijn het lichaam te ondersteunen. Affron® bijvoorbeeld, beter bekend als saffraan, is een specerij die gewonnen wordt uit de saffraan krokus. Saffraan is effectief bij het verlichten van incidentele stress, het behouden van een gezonde stemming en het voorkomen van incidentele slapeloosheid. Affron® ondersteunt ook een normale cognitieve gezondheid, het algemene mentale welzijn en draagt bij aan het verlichten van symptomen van de menopauze. Het draagt dus vooral ook bij aan geestelijke veerkracht en ontspanning.

Groene thee-extract, wat als ingrediënt ook in Relax is opgenomen, is een van de oudste dranken ter wereld, met een geschiedenis die al zo’n 5000 jaar teruggaat. Vooral in China en Japan werd en wordt veel groene thee gedronken. Men is er daar van overtuigt dat het bijdraagt aan een gezond en lang leven. Groene thee extract werkt in op tal van processen, het is weerstand verhogend, verbetert de glucose-en vetstofwisseling en helpt bij het reguleren van het gewicht, maar het helpt ook bij het verminderen van psychische- en lichamelijke stress en beschermt het hart en de bloedvaten.

Laten we aan één ingrediënt in het product Relax, naast de aanwezige vitaminen, hier nog aandacht besteden en dat is aan Quatrefolic®, beter bekend als foliumzuur. Foliumzuur is een B-vitamine die met name wordt aanbevolen tijdens of voor de zwangerschap. Het is echter een voedingssupplement met een veel bredere toepassing dan alleen de ondersteuning van en voor de zwangere. Deze vitamine draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid, is goed voor de concentratie, het geheugen en de leerprestatie en draagt bij tot een normale psychologische functie.

Al met al bevat het product Relax een aantal zeer zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten die je helpen te ontspannen. Uit ervaring weet ik dat het product eventuele interne onrust ‘dempt’, zonder je scherpte te verliezen. Het brengt de rust in je lichaam terug en is bovenal natuurlijk.

De kracht van het product zit hem dan ook in het samenbrengen van twee elkaar aanvullende bronnen uit de natuur.

Klik hier om het product te bekijken en direct te bestellen!

Relax

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest

Niet uitgelezen? Zie deze berichten!

Krachtpatsers! Paddenstoelen: Lekker én Gezond!

Paddenstoelen zijn culinaire wonderen en een powerhouse van gezondheid, rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vezels, antioxidanten, en vitamines. Ze bevorderen een goed humeur en sterke botten met Vitamine D, verhogen energie met B-vitamines, en ondersteunen hartgezondheid en immuunsysteem, erkend in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder >

Zomer naar herfst

Als de zomer plaatsmaakt voor de herfst, komen verkoudheid en griep vaak om de hoek kijken. Het is eigenlijk elk jaar weer hetzelfde: met het vallen van de bladeren en het koudere

Lees verder >