Hormone Harmony

[reading_time]
Hormone Harmony brengt mijn lichaam in balans wanneer dat het meest nodig is! In het product Hormone Harmony zit onder andere Ashwaganda. Ashwaganda is een van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde. Het kruid heeft een revitaliserende werking op je lichaam. Ashwaganda brengt je tot rust en maakt je weerbaarder voor fysieke- en mentale stress. Omdat je ontspannen bent en beter kan rusten, geeft Ashwaganda je uiteindelijk meer energie. Prettig in die perioden wanneer je dat het meest nodig hebt. Van Rode Klaver is bekend dat het helpt om de overgangsverschijnselen te verminderen. Tijdens de overgang en menopauze dalen bij vrouwen namelijk de oestrogeenspiegels. Door dat verlies ontstaan er overgangsperikelen zoals opvliegers, botproblemen, ontsteking van gewrichten en slaapproblemen.

Hormonen in balans

Hormone Harmony

Hormone Harmony brengt mijn lichaam in balans wanneer dat het meest nodig is!

In het product Hormone Harmony zit onder andere Ashwaganda. Ashwaganda is een van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda, de traditionele Indiase geneeskunde. Het kruid heeft een revitaliserende werking op je lichaam. Ashwaganda brengt je tot rust en maakt je weerbaarder voor fysieke- en mentale stress. Omdat je ontspannen bent en beter kan rusten, geeft Ashwaganda je uiteindelijk meer energie. Prettig in die perioden wanneer je dat het meest nodig hebt.

Van Rode Klaver is bekend dat het helpt om de overgangsverschijnselen te verminderen. Tijdens de overgang en menopauze dalen bij vrouwen namelijk de oestrogeenspiegels. Door dat verlies ontstaan er overgangsperikelen zoals opvliegers, botproblemen, ontsteking van gewrichten en slaapproblemen. De isoflavonen (die behoren tot de groep fenolische fytooestrogenen) in rode klaver, zo is gebleken uit onderzoek en de ervaring van vele vrouwen, kunnen een positief effect hebben op het verminderen van deze perikelen.

Het extract van de Salvia officinalis (echte salie) is een antioxidant. Het is geliefd bij vrouwen die in de menopauze zijn omdat het een ondersteuning biedt bij overgangsverschijnselen. Het helpt onder andere bij nachtelijk transpireren en bij opvliegers. Het is populair bij jonge vrouwen omdat het een gezonde menstruatie stimuleert.

Het toevoegen van een hoeveelheid cordyceps heeft vooral tot doel om het lichaam energie te geven en de hormoonspiegel – als dat nodig is – te verhogen.

De Reishi paddenstoel kent vele namen. Reishi is de Japanse naam voor de paddenstoel, Terwijl hij in China ‘Lingzhi’ wordt genoemd. ‘Ling’ betekent zoveel als geest, spiritueel, ziel, heilig of goddelijk, terwijl ‘zhi’ waarschijnlijk op paddenstoel duidt. In Nederland noemen wij de paddenstoel de gesteelde lakzwam. De paddenstoel heeft ook een aantal liefelijke benamingen gekregen, zoals ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’, ‘paddenstoel van spirituele potentie. Uit een aantal onderzoeken blijkt dat Reishi het immuunsysteem verbetert zoals het ook rust, kalmte en helderheid in de hersenen geeft.

Naast de kruiden en paddenstoelen zijn er een aantal essentiële vitaminen aan het product Hormone Harmony toegevoegd, zoals Vitamine B6, wat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme, Vitamine B12, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid en dan is er nog Quatrefolic (beter belend als foliumzuur), wat goed is voor de concentratie, het geheugen, de leerprestatie en het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Wat een variëteit aan ingrediënten en alles op een rijtje gezet lijken het ook die natuurlijke supplementen te zijn die elke vrouw kunnen helpen in hun eigen specifieke fase van de menstruatiecyclus in hun leven.

Menstruatie of menopauze klachten?
Probeer Hormone Harmony nu: klik hier! Hormone-Harmony

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest

Niet uitgelezen? Zie deze berichten!

Krachtpatsers! Paddenstoelen: Lekker én Gezond!

Paddenstoelen zijn culinaire wonderen en een powerhouse van gezondheid, rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vezels, antioxidanten, en vitamines. Ze bevorderen een goed humeur en sterke botten met Vitamine D, verhogen energie met B-vitamines, en ondersteunen hartgezondheid en immuunsysteem, erkend in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Lees verder >

Zomer naar herfst

Als de zomer plaatsmaakt voor de herfst, komen verkoudheid en griep vaak om de hoek kijken. Het is eigenlijk elk jaar weer hetzelfde: met het vallen van de bladeren en het koudere

Lees verder >